Nieuw: SesamstraatDrukmeter4000™

In navolging van het onvolprezen kleuren-veiligheidssysteem van het Amerikaanse Department of Homeland Security heeft Nederlandse overheid besloten om hetzelfde systeem te gaan hanteren. Minitrue.nl presenteert een variant op dit schitterende kleurensysteem: de SesamstraatDrukmeter4000™.

De verschillende kleurenniveau’s geven aan in hoeverre ik het druk heb. De kleuren kunnen varieëren van rood (Elmo) tot groen (Oscar). De mogelijkheden staan verderop aangegeven. Rechtsboven zal ik vanaf nu aangeven hoe druk ik het heb, zodat iedereen kan zien hoe hard ik wel niet werk!

Voor de ontwikkeling van dit systeem wil ik Grebo Heights bedanken, zij hebben het Amerikaanse systeem al vereenvoudigd door Bert, Ernie en hun Sesamstraatvriendjes te gebruiken.

6 comments
 1. En dankzij dit geweldige initiatief moet ik snel aan de slag om m’n nota voor Media & Democratie af te krijgen. Op naar fase Elmo dus!

 2. Heheh das geinig zo’n meter… zou hem bijna lenen… maar ben bang dattie bij mij altijd op bert staat.

 3. Heej Neef !
  Leuke site hoor ..
  hahaha
  xxx
  Patty

 4. misschien vet om hem in flash te maken

 5. hey die jeroen, ik heb hier nog iets staan voor jouw???????
  vrijdag 19 aug hebben wij party als jullie zin hebben?????????
  leuke site trouwens. kevin vond het laatst keigaaf bij jullie.
  groetjes aan iedereen

 6. jamaar, ik moet wat schrijven maar ik mag je niet storen….?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *