2 comments
  1. Haahahahahahahahahahahahaha.
    Ja dat zal helpen. “Meneer, u bent een vuile gore klootzak”

  2. De hele Politiek is ziek hier in Nederland en JPB heeft volgens mij helemaal geen Bijbel, maar daar kan ik hem wel aan helpen hoor en die nog gratis ook.
    Hij hoeft alleen maar naar http://www.biomassa.polie.nl http://www.biomassa.polie.nl te gaan en kan al het kwade lezen wat hij de Nederlandse bevolking aan doet.
    En om te beginnen kan hij het onderstaande alvast als intro gebruiken.

    Volgens berekeningen van het ministerie van VROM zelf bevat geïmpregneerd afvalhout zo’n hoge concentraties aan arseen en chroom VI dat het op grond van de Europese Afvalstoffenlijst (EURAL) moet worden verwijderd en verwerkt als gevaarlijk afval. Ondanks deze wetenschap heeft minister Brinkhorst van Economische Zaken (EZ) in de staatscourant van 20 juni 2003 de door hem vastgestelde ministeriele regeling “Wijziging Regeling groencertificaten Elektriciteit wet 1998” gepubliceerd waarin dit geïmpregneerde afvalhout vanaf 1 juli 2003 “schone zuivere biomassa” wordt genoemd waarop groencertificaten worden afgegeven. Deze minister Brinkhorst van EZ heeft in de Staatscourant van 27 juni 2003 ook de ministeriële regelingen “Algemene uitvoeringsregeling milieukwaliteit elektriciteitsproductie” en “Regeling subsidiebijdragen milieukwaliteit elektriciteitsproductie 2003” gepubliceerd en drie dagen later (op 1 juli 2003) in werking laten treden. De mogelijkheid om daartegen zienswijzen of bedenkingen in te dienen heeft hij bij alle Nederlanders ontnomen. Deze ministeriële regelingen heeft minister Brinkhorst dus aan zo’n 16 miljoen Nederlanders dictatoriaal opgelegd en meteen van kracht verklaard. Minister Brinkhorst heeft als zodanig gehandeld met instemming van de gehele ministerraad, met minister president J.P. Balkenende als voorzitter. Ondanks dat beweert dit kabinet nog steeds dat Nederland een democratie heeft. Ongelooflijk maar waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *