Neeskens ontslagen bij NEC!

Eindelijk heeft het bestuur van NEC z’n ogen geopend. De trainer van NEC, Johan Neeskens is ontslagen. In de winterstop gaat het bestuur op zoek naar een vervanger. We hebben een aantal erg goede jaren gehad met Johan (denk aan het Europees voetbal), maar het afgelopen seizoen was bar slecht. Het huidige seizoen was nog een stuk slechter, met als dieptepunt het verlies van De Graafschap van afgelopen weekend. Misschien heeft Co nog ergens een tweelingbroer rondlopen.
NEC-Nijmegen.nl: N.E.C. stelt Johan Neeskens op non-actief
ForzaNEC.nl: JOHAN NEESKENS ONTSLAGEN

1 comment
  1. als ie maar niet naar Ajax gaat om de vacature van technisch directeur te gaan invullen.

    (Superboeren verenigt u!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *