3FM Serious Request

Sinds gisteren zendt 3FM uit vanaf het Neude in Utrecht voor het goede doel. Het is grappig om naar de radio te luisteren en langs het Neude te fietsen, terwijl daar de radio gemaakt wordt die je hoort (met een kleine vertraging).
Morgen en overmorgen ga ik de actie actief ondersteunen, ik zit een hele dag en een avond in het telefoonteam van 3FM.
Ondertussen is ook de Nederlandse weblogwereld op de actie ingesprongen. Retecool heeft Claudia en Giel weten te strikken om te gastloggen. GeenStijl was eerst positief, maar ontdekte (toch weer) dat 3FM een links bolwerk is en dat de actie alleen bedoeld is om extra aandacht te krijgen voor het station. (Vooral lezen als je zin hebt om heel hard te lachten, die GS’ers zijn zóóó zielig…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *