Andere indeling

De indeling van je weblog blijft altijd een lastig punt. Ik vond mijn oude categorieën niet meer goed aansluiten op de inhoud van m’n log, vandaar een vernieuwde indeling in categorieën. Nu alleen nog even nadenken in welke categorie dit bericht hoort.

Onderzoek en wetenschap: Behandelt onderwerpen over interessante wetenschappelijke onderzoeken naar internet en weblog. Hier zal ik ook schrijven over mijn eigen onderzoek.

Politiek@blogs: Hier bespreek ik concrete voorbeelden van de combinatie van weblogs en politiek, bijvoorbeeld over de vraag of Gerrit Zalm nu wel of niet een ‘weblog’ heeft.

Blogosphere: Zowel in de Nederlandse als in de internationale blogosphere is altijd wat te doen en dat heeft vaak niet met politiek of wetenschap te maken. Toch zijn ze interessant genoeg om erover te vertellen.

Ondertussen bij Jeroen…: Het blijft mijn weblog, dus misschien moet ik soms wat over mezelf vertellen.

Lientjes log: En als ik er niet ben, dan heeft Joline vast wel wat te vertellen.

Ahja!: Moet ik hier nog iets over zeggen?

Getipt door Minitrue.nl: In combinatie met mijn lijstje aan de rechterkant. Dit moet je zeker lezen/zien/horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *