Even helemaal weg

Met de familie Steeman gezellig naar een bungalowpark in Oosterhout in Brabant. Niks moet en alles mag, als de zestien (!) flessen port maar op gaan. Misschien heb ik nog ergens wel tijd om op de rammelende laptop te beginnen aan mijn eerste hoofdstuk. Zouden ze ergens een draadloos netwerkje hebben liggen?
En als er weer gespamd wordt, gewoon doen alsof je het niet ziet. Vrijdag ben ik weer terug en dat voer ik alle pokerspam aan mijn zelflerend spamfilter. Hij heeft altijd honger.
Edit: De SesamstraatDrukmeter4000™ kan ik alleen vanuit Utrecht terugzetten naar Koekie en dat ben ik vergeten. Sukkel!

8 comments
  1. Zo … dat is pittig! Zestien flessen port drinken in een paar daagjes is wel een opgave! Ik wens je veel succes!!

  2. Ik schrok inderdaad ook nogal toen ik dat boodschappenlijstje zag. En we zijn maar met een man of twaalf, waarvan vast niet iedereen port drinkt!

  3. Port komt ook met een flinke rechtse uit de hoek en voel je aardig na een paar borrels. Desalniettemin ( mooi woord : P ) staat de rode pretdrank wel garant voor een dol en dwaas weekend! ; ) Veel plezier!

  4. zo nu jeroen weg is kan ik mooi die druktemeter stelen 😛

    (veelplezieros)

  5. ..dat ijkt me geen goed idee, Dave, dat ding brandt bij jou meteen door!

  6. Eva gaat aan de rebus … opletten geblazen!

  7. kun je nagaan, het is niet eens in het weekend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *