Tasjesdief-vrouw heeft achteruitrijverleden

Het NOS Nieuws meldt vanavond dat de vrouw die vorige maand een tasjesdief doodreed, heeft bekend dat ze hem opzettelijk heeft aangereden. Daarnaast blijkt dat de vrouw al eerder problemen heeft gehad met het achteruitrijden.

De vrouw die vorige maand in Amsterdam een 19-jarige Marokkaanse jongen doodreed, reed hem opzettelijk aan. Dat heeft ze zelf tegenover de politie verklaard. (…)
Justitie besloot de vrouw te vervolgen omdat ze een paar maanden eerder ook al betrokken was geweest bij een ander achteruitrij-incident.
Ze werd toen op de snelweg geflitst tijdens een mobiele snelheidscontrole. Daarop reed ze 500 meter achteruit om te protesteren bij de agenten.
Bron: NOS Nieuws

Is het jullie trouwens ook al opgevallen dat er van de tasjesdief consequent wordt gezegd dat hij Marokkaans is, terwijl achteraf bleek dat de vrouw zelf van Surinaamse afkomst is?

1 comment
  1. Ik moet inderdaad zeggen dat ik vandaag voor het eerst hoorde dat de achteruitrijdster van Surinaamse afkomst was, terwijl al lang duidelijk was dat de tasjesdief van Marokkaanse afkomst is. Toch raar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *