Lowlands roept op tot spammen

Lowlands geeft kaarten weg aan bezoekers van de site die zoveel mogelijk vrienden en kennissen “spamt” met een Lowlandsmail.

Spam-a-friend and win a ticket!
Je vrienden, familie en kennissen helemaal gék maken én tegelijk een gratis ticket voor Lowlands in je zak steken – wij noemen dat een ‘win-win-situatie’.
Om de twee weken vind je op deze pagina een nieuwe Lowlands Spam. (…) Verzend de spam naar zoveel mogelijk vrienden. Om de twee weken geven we twee Lowlands Combi-tickers weg aan de beste spammer! Opgelet grapjassen: wie fake e-mailadressen invult is volstrekt kansloos!
Bron: Lowlands

Bij deze laat de internetredactie van Lowlands zien dat ze zelf volstrekt kansloos zijn. Grapjassen.

5 comments
  1. Viral marketing…
    Ik vind een griepgolf wel ff genoeg.

  2. Ja, denk dat ik het maar weer via de volkskrant ga proberen, heeft niemand last van 🙂

  3. nah vind dit maar een raar iets.. bedenk gewoon een vraag ofzo! Wil super graag naar Lowlands, helaas geen geld ervoor dus probeer maar kaartjes te winnen.. heb het er wel voor over om mensen ermee lastig te vallen maar of hun het ervoor over hebben om lastig gevallen te worden zodat ik een leuk weekend heb..? Volgens mij is het gewoon een 1 of andere grap, dit kan toch niet serieus gemeent worden?! t zal wel aan mij liggen.. whaha nah succes ermee! 😛

  4. Goede truc. Zogenaamd Lowlands tickets weggeven en tegelijkertijd honderden emailadressen verzamelen. Die voor veel geld doorverkocht kunnen worden. Tja, wie zo dom is

  5. hoezo zogenaamd…een vriend van mij heeft er toch echt 2 tickets mee gewonnen hoor, stelletje aanstellers haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *