Gekozen burgemeester en de klepel, deel III

Stront aan de knikker voor Thom de Graaf. Hij weigert om te spreken met Claudia de Breij in Claudia d’rop, haar programma op 3FM, terwijl dit eerder wel was afgesproken. De reden hiervoor is de opschudding rondom het afzeggen van gastlogger Henk Westbroek.
Henk Westbroek is op het laatste moment verteld dat hij niet mee mag met de bus, en daarom dus ook niet logt op www.gekozenburgemeester-weblog.com. In reactie hierop besloot Ronald Giphart om hierom ook niet op de bus te stappen. In Claudia d’rop van gisteren vroeg Ronald daarom aan de minister: “Meneer De Graaf, waarom mag Henk Westbroek morgen niet op uw bus?” Nu wil de minister niet komen als Claudia deze vraag aan hem stelt.
Update: Inmiddels zijn de namen van Westbroek en Giphart mysterieus verdwenen van de site.
Update II: Het fanweblog van Henk Westbroek heeft een artikel van de Volkskrant online gezet.

Maar een week geleden werd de boel afgeblazen. Vanaf zijn vakantieadres in Argentinië belde Van Bruggen naar de zanger en deejay dat hij niet meer welkom was in de bus op 2 maart. Waarom? “Ik heb een keer iets niet zo aardigs gezegd over De Graaf, geloof ik”, zegt Westbroek. Maar dit keer heeft hij juist hetzelfde doel – de gekozen burgemeester – als de minister voor ogen, zegt hij. “Zelfs verklaarde tegenstanders kunnen zich normaal gesproken best vinden op een paar kleine punten.”
Bron: de Volkskrant, via www.henkwestbroek.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *