Les Blogs: hapje eten op de avond ervoor?

Hans Mestrum van Hans on Experience meldt dat er van de 245 deelnemers aan Les Blogs er 22 uit Nederland komen. Alleen Frankrijk levert (logischerwijs) meer deelnemers aan de conferentie. (Complete lijst van deelnemers)
Voor mijn vakantie naar Rome speelde ik al met het idee om met een aantal van deze Nederlanders al de avond voor de conferentie gezamelijk uit eten te gaan. Het lijkt me een optimale gelegenheid om met mijn Nederlandse ‘collega’s’ van gedachte te wisselen over het fenomeen van weblogs.
Ga je naar de conferentie Les Blogs op 25 april en heb je zin om de avond ervoor (dus op 24 april) gezamelijk een hapje te eten? Laat het even weten via mijn mailformulier of in de reacties. Andere suggesties zijn natuurlijk ook welkom.
Edit: Belgen zijn natuurlijk ook van harte welkom! En eigenlijk iedereen die iets met weblogs doet en op zondagavond niks te doen heeft in Parijs.

12 comments
 1. Hangt er van af hoe laat. Ik ben nl. pas zondagavond laat in Parijs (rond 10 uur)

 2. Inmiddels hebben ook Maarten Schenk en en Erwin Boogert interesse getoond.

 3. Ik ben de hele zonag al in Parijs voor een stukje cultuurbeleving. Dus een hapje eten ’s avonds vind ik wel wat hoor!

 4. Lijkt me prima plan, wij zijn er rond 20uur. Naast mijzelf zijn dat Tond de Jong, Ronald Carpentier en Yuri van Geest

 5. Goh Anton, zou je misschien iets meer van jezelf bekend willen maken? Dan kan ik je verder op de hoogte houden… (mail maar even)

 6. ’s Middags ga ik het Louvre nog eens naspeuren op de Da Vinci Code clues :-).

  Lijkt me zeker leuk om wat te gaan eten. We moeten maar een tijd en plaats kiezen.

 7. Plaats? Tijd? URL? Roos of anjer?

 8. Frank, als het goed is heb je van me een mailtje gehad, daar staat alles in!
  Ik zal ‘m nog een keer naar je mailen.

 9. leuk idee om met een groep te gaan eten…wellicht is Rotisserie d’en Face vlak bij Boulevard Saint Germain (dicht bij Seine/Louvre) een idee? tijd 19.00 aperative?
  of L’Atelier de Joël Robuchon:
  http://www.gayot.com/restaurantpages/parisinfo.php?tag=PARES02381-01&code=PA

 10. Beste Paul,
  inmiddels heb ik met m’n beste Frans al een restaurantje gereserveerd. Wil je nog mee? Bel me even, dan kijk ik of ik nog wat kan regelen. (http://www.minitrue.nl/about.html)

Reacties zijn gesloten.