Curry: Winer is totaal losgeslagen

Adam Curry heeft in een podcast gereageerd op de uitspraken van Dave Winer. Winer schreef op zijn weblog dat Curry onterecht claimt om de uitvinder van podcasting te zijn.
Leuk hoor dat podcasten, maar ik ben er nog niet van overtuigd. Zo kan ik niet zomaar even luisteren naar de opmerkingen van Curry over Winer. Ik moet eerst op zoek naar de podcast en dan met Winamp zoeken naar het betreffende stukje. En jongens wat kan die Curry lullen over dingen die me echt geen r**t interesseren.
Volgens Webwereld vertelt Curry dat Winer lijdt aan stemmingswisselingen en dat Winer daarom niet altijd de credits krijgt die hij verdient.

“Ik heb altijd geschreven over het werk dat je hebt gedaan”, zegt Curry. “Ik ga niet alle journalisten opbellen en zeggen dat ze idioot zijn of een klootzak – zoals jij graag doet. Het is hun verhaal.”
Dat veel publicaties Winer niet noemen, heeft Winer volgens de mediagenieke Curry gedeeltelijk aan zichzelf te danken. “Soms kom je nogal lomp over.” Volgens Curry heeft Winer te kampen met sterke stemmingswisselingen. “De ene dag met Dave is alles geweldig, de volgende dag is het weer niets. Erg vermoeiend.”
Bron: Webwereld – Ruzie tussen podcast-pioniers Adam Curry en Dave Winer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *