Radio Online over weblogs en politiek

Vanavond ben ik te gast bij het radioprogramma Radio Online. Daar zal ik praten over het onderzoekje dat ik recent uitvoerde voor Web-log.nl, maar ook over mijn eigen scriptie over weblogs en politiek. Het programma is live te luisteren via Radio 1. Na afloop verschijnt de uitzending ook in real-formaat en als mp3 in een podast op de site van Radio Online.
Update: Op de site van Radio Online is de uitzending nu beschikbaar als mp3-bestand (37,4MB). Voor de snelle luisteraars, ik kom vanaf 13’15s aan het woord.

5 comments
  1. Klasse Jeroen, goed gedaan. Nu vandaag natuurlijk wel ja stemmen! 😉

  2. Natuurlijk! Maar ik probeerde om daar tijdens de uitzending zo weinig mogelijk van te laten merken. Maken “we” trouwens nog een beetje kans?

  3. Netjes! Goed gesproken! Viel de spanning een beetje mee?

    ( Daarbij valt me op dat de presentatoren aardig ingelezen waren in het onderwerp : ) )

  4. Toen ik het gisteravond nog even naluisterde was ik erg tevreden. De inhoud kwam duidelijk naar voren in m’n antwoorden.

  5. Goed man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *