Een heftige middag in het Nederlandse medialandschap

Aan de ene kant van het Mediapark in Hilversum maakte John de Mol zijn plannen voor Talpa bekend en aan de andere kant probeerde staatssecretaris Medy van der Laan de kabinetsplannen om de NPS op te heffen te verdedigen. Dat ging haar slechter af dan ze had gedacht. Een kort verslagje staat op Medialog.
Wat vinden jullie eigenlijk van de plannen van het kabinet om de omroepen opnieuw de verzuiling in te jagen?

1 comment
  1. Een keer opnieuw goed kijken naar het (verouderde) omroepsysteem is niet slecht. Echter, het eventuele halveren van de budgetten is schandalig. En het opheffen van de NPS helemaal. Een van de weinige omroepen die nog kwalitatief goede programma’s maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *