Hoofdstuk 4 – Een massapubliek voor iedereen, versie 0.1

Inmiddels heb ik ook hoofdstuk vier van mijn scriptie afgerond. In Een massapubliek voor iedereen komt de rol van het nieuws in de relatie tussen politici en burgers aan de orde. Hierin kijk ik naar de crisis in de politiek waarin burgers hun politici niet meer vertrouwen, rol van de traditionele media daarin en de manier waarop weblogs daar verandering in kunnen brengen.
Dit hoofdstuk is alleen als PDF beschikbaar, omdat omzetten naar webpagina door de vele afbeeldingen te veel werk is. Natuurlijk komt mijn hele scriptie wel compleet als webpagina online. Het bestand is hier (PDF, 310 kB) te downloaden. Reacties zijn natuurlijk altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *