Tips voor een progressieve blogosfeer

De bloggers Chris Bowers (o.a. MyDD.com) en Matt Stoller (Blogging of the President) hebben in het artikel Emergence of the Progressive Blogosphere:A New Force in American Politics een uitgebreide analyse gemaakt van de mogelijkheden voor progressieve kandidaten in de Amerikaanse blogosphere. Het artikel staat vol met tips voor politici over hoe ze het meeste uit hun weblog kunnen halen. Verder bespreken Bowers en Stoller de verschillende manieren waarop conservatieven en progressieven met weblogs omgaan; in het eerste geval vooral top-down, en in het laatste geval veel meer bottom-up.
Al hoewel de aanbevelingen niet een-op-een zijn over te nemen voor de Nederlandse situatie, is dit artikel toch zeker een aanrader voor iedere (progressieve) politicus die zijn weblog serieus neemt.
(via Personal Democracy Forum)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *