Scriptiebegeleider Marianne begint PhD-weblog

Mijn scriptiebegeleider Marianne van den Boomen, is voor haar promotieonderzoek ook aan een weblog begonnen. Haar onderzoek zal zich toespitsen op metaforen. Ze weet in ieder geval al wat metaforen niet zijn.
Leuk om te lezen dat Bas en ik Marianne nog veel hebben kunnen leren, omgekeerd is dat natuurlijk nog groter merk ik nu mijn scriptie haar voltooiing nadert.
Een interessante posting is het bericht over het gebruik van de term open source. Het heeft mij indertijd veel aandacht opgeleverd toen ik bekend maakte dat ik mijn scriptie ‘open source’ wilde schrijven. Maar zoals Marianne opmerkt zit er inderdaad een wereld van verschil tussen open source en ‘open source’.
En tenslotte, special voor Marianne: “Een PhD is toch gewoon een hele grote doctoraalscriptie? Je krijgt er nog voor betaald ook!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *