Femke blogt, eindelijk!

Met enige trots kan ik melden dat het eerste bericht op het weblog van Femke Halsema eindelijk online staat. De afgelopen maanden heb ik het weblog geïnstalleerd, aangepast aan de layout van de GroenLinks-site, maar vooral ook advies gegeven over hoe bloggen nu echt in z’n werk gaat. Het weblog staat nu nog op http://www.test.femkehalsema.nl, maar wordt snel verplaatst.
Het is alleen jammer dat Femke nu meteen in negatieve zin moet merken hoe sterk de blogosfeer kan zijn, de kritiek op de nieuwe site van de Linkse Lente is niet van de lucht. (David Rietveld, Sargasso) En eerlijk is eerlijk, het lijkt inderdaad veel op desing met NG.

12 comments
 1. hey, de log van Femke over Prinsjesdag is weg. Leuk om dit eens nader te onderzoeken….toch?

 2. zalm post over prinsjesdag ook. onderzoek: is topicmoord stelselmatig bij politieke blogs?

 3. Dit was gewoon een foutje van Femke… Post staat al weer online.

 4. Is he template van Femke’s blog ergens te downloaden?

 5. Zo, dat is duidelijk.

 6. @ Ned. Gulden: Kijk maar eens op de Wiki van Retecool.

 7. @missgien, bij mij wel hoor. Gisteren trouwens ook al.

 8. Natuurlijk is er commentaar op “de Linkse Lente”: die website doet het niet eens in Firefox of een andere opensource-variant! Terwijl het toch zo simpel is om een website voor alle browsers toegankelijk te maken…
  Als er dan perse een keuze moet worden gemaakt, waarom dan voor de commerciële troep van MicroSoft, waarom niet gekozen voor de opensource-browsers? Dat zou pas helemaal des GroenLinks zijn.
  Althans… dat hoop ik toch, anders zit ik al jaren bij de verkeerde partij 🙁

 9. nou, het begin is er in elk geval..

 10. Zo, helemaal uit New York? Ik zal je even mailen voor de adressen van mensen bij het IPP (Instituut voor Publiek en Politiek toch?)

 11. toch fijn dat je onze femke aan een extra kanaal helpt…kwam je blog weer tegen, denk dat er wel wat mensen bij het IPP (heb ik stage gelopen) geinteresseerd zijn in je onderzoek..mail me even anders. succes met de laatste lootjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *