Lustrum Politiek Online

Morgen viert Politiek Online, een bureau voor beleidscommunicatie en burgerparticipatie, haar eerste lustrum. Door Meüs van der Poel werd ik uitgenodigd om op dit lustrum een praatje te houden over mijn scriptie. Daarop heb ik besloten om morgen officieus via mijn weblogs mijn scriptie Blogocratie te presenteren. Nog één nachtje geduld dus…

4 comments
  1. Op retecool krijg je eerder een eindoordeel dan van de uni…
    Wij delibereren hier nog 🙂

  2. leuk om je vandaag in Den Haag te zien!

  3. Gefeliciteerd Jeroen zal vannacht en morgen je scriptie doorlezen.

  4. Ben zeker benieuwd!
    ps. je_suis_pie is erg snel: http://retecool.com/dieper_comments.php?id=11160_0_30_0_M

    Ik zal morgen het kersverse exemplaar downloaden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *