Overstappen

Op zich ben ik best tevreden met mijn huidige internetverbinding via Wanadoo Orange Online. Ik heb alleen het idee dat het wat sneller en goedkoper kan (bijvoobeeld bij Telfort?). Probleem was alleen dat je bij Wanadoo Orange Online altijd vast zat aan een jaarcontract. Maar nu niet meer: Ze besloten om de prijzen met vijf cent te verhogen om zo de bedragen mooi te kunnen afronden. Voor ons een mogelijke reden om het contract op te zeggen.

Maar dan moet ik nu ook echt de stap durven zetten. En dan maar hopen dat de overstap ook vlekkeloos gaat verlopen, zonder weken zonder internet… Als ik daar maar geen nachtmerries van krijg.

Update: Als ik m’n abonnement nu opzeg, dat wordt m’n lijn ‘gesloopt’. En dan zit ik weken zonder internet. Netjes overstappen kan ik pas per 1 november. Drie keer raden waar ik nog even op ga wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *