Wat is dit?

Misschien was het je al opgevallen dat Minitrue.nl er elke dag een beetje anders uitziet. Dat zit ‘m namelijk in de header (de grote afbeelding hierboven). Dankzij de Header Image Rotater-plugin (jaja) wisselt de header namelijk elke dag van afbeelding. Wil je meer weten over wat er op de foto staat? Klik dan op het linkje Wat is dit? rechtboven in de hoek en je krijgt een mooi overzicht van alle headers die hier elke dag voorbijkomen. Of klik op een punaise op de kaart om een lokatie te kiezen. Ziet er hip uit hè?


Grotere kaart weergeven

1 comment
  1. […] een berichtje van Jeroen bedacht ik me ineens dat het wat spartaanse uiterlijk van mijn site wel eens wat aangepast mocht […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *