Counting Crows komen naar Nederland… naar Den Bosch!

De kaartjes zijn binnen! Vorige week was ik aan het zoeken naar een lokatie voor een ALV voor de lokale GroenLinksafdeling in Den Bosch, kom ik ineens langs een Google-advertentie die kaarten aanbiedt voor de Counting Crows in de Brabanthallen op 16 december. OMGWTFBBQ! Letterlijk een concert van de Crows op de hoek van de straat waar ik woon! Daar moeten we gewoon heen.

Ondertussen surf ik nog een beetje rond op de website van de Counting Crows. Wat meteen opvalt is de aandacht voor hun eigen sociale projecten. Ze hebben zelf de Greybird Foundation opgericht die actief is op de terreinen van huiselijk geweld, aids, milieu en democratie. Tijdens en na hun concerten roepen ze de toeschouwers op om actief mee te helpen om iets te doen aan deze problemen.

Ook interessant is dat de shows van de Amerikaanse tour allemaal via de site LiveCountingCrows.com te downloaden zijn. Voor tien dollar kun je het concert waar je bij bent geweest thuis nog een keer luisteren. Ik hoop dat ze dat ook gaan aanbieden voor hun Nederlandse show in december.

Ook leuk: Maak je eigen video van 1492!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *