Vanavond 23.00u, Ned3: De Grote Arie en Silvester Spektakel Show

Een last-minute-kijktip voor iedereen die vanavond nog niks te doen heeft: De Grote Arie en Silvester Spektakel Show, om 23.05u bij BNN op Nederland 3. (Dat Eurovisie-dansfestival ga je toch niet kijken…)

Toen Joline en ik vorig jaar van het Theater aan de Parade terugliepen naar huis zeiden we al: “Deze show willen we thuis op dvd hebben!” Vanavond heb je de kans om ‘m zelf te zien (en meteen op te nemen). Arie Koomen en Silvester Zwaneveld zijn altijd erg goed in ‘audio-visuele humor’, zoals je kunt zien in bijgaand YouTube-filmpje uit een eerdere show.

Jammer alleen dat ze niet samen verder gaan, ben benieuwd of ze alleen net zo de moeite waard zijn. Ik gaan het in ieder geval van Silvester zien op 15 oktober in het Koningstheater. (Briljante titel: Silvester Alone. Get it?) Iemand nog zin om mee te gaan? Heb een kaartje over omdat Joline in de US of A zit.

Edit: Ehm, ja. Volgende keer een goede editor regelen, Arie en Silvester. De registratie was ok, maar de samenstelling ronduit slecht. Waarom was er zo weinig quizmaster Robert ten Brink?

2 comments
  1. En als je nú zapt naar Comedy Central, dan kun je nog een half uurtje het beste van SaturdayNightLive zien…

  2. Silvester Zwaneveld heb ik ooit op De Parade gezien samen met Eric Koller. Waanzinnig goed! Koller als meester van de mimiek, Zwaneveld voor de grappen-op-het-verkeerde-been. Volgens mij zouden die twee zelfs een volwaardige voorstelling kunnen maken zonder dat er een enkel woord wordt gesproken.

    Overigens snap ik wel dat Arie & Silvester ermee gestopt zijn. Met hun vorige programma hadden ze met o.a. de aquariumact de lat zo hoog gelegd voor zichzelf dat ze op zijn best zichzelf konden herhalen. Dat vond ik ook een beetje het geval met deze voorstelling. Hij was goed, maar wel een herhaling van zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *