Geachte heer Steeman,

Naar aanleiding van het telefonisch contact dat u onlangs met één van onze medewerkers heeft gehad, bevestig ik hierbij uw deelname aan de groepsdiscussie die wordt gehouden in het kader van een onderzoek naar bier.

Moah, daar wil ik best wel eens een avondje hardlopen voor opzeggen hoor. Moet alleen wel helemaal bij GfK in Dongen (bij Oosterhout, bij Breda). Nu weet ik ook meteen waarom Selçuk zo voor een spoorlijn Utrecht – Breda is.

Eens kijken of ik mijn voorliefde voor Duits witbier eens kan pluggen.

Update (23.20u): Zo eindelijk thuis. Bleek uiteindelijk te gaan om een biermerk dat van consumenten wilden weten of het leuk zou zijn als ze hun bier in een andere vorm van een blikje zouden presenteren… Het is dat ik morgen vroeg op moet vanwege Prinsjesdag, anders had ik er nog eentje opengetrokken. Nu maar even wachten tot donderdagmiddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *