Koen stapt in het onderwijs… met een blog!

Koen krijgt zijn diploma

Niet dat ik het niet druk genoeg heb, maar omdat ik het bloggen ook wel eens wil proberen. Na mijn tijd op de PABO, na mijn diploma werd het tijd om maar eens echt aan het werk te gaan. Openbare basisschool ’t Startblok in Cuijk heeft mij die kans gegeven en ik heb hem met beide handen gegrepen. Het is allemaal heel snel gegaan maar het resultaat is dat ik nu full-time les geef. In de ochtenden heb ik mijn eigen groep 6 (wat een schatjes) en in de middagen verzorg ik RT (remedial teaching).

Ik had het met Jeroen laatst over mijn ervaringen als beginnend leekracht en opperde om daar over te gaan schrijven, in blogvorm, op minitrue.nl! Ik heb de boot eerst even afgehouden omdat ik weet hoe druk ik het heb (en ga krijgen) als beginnende meester. Maar toch begint het te kriebelen en uiteindelijk heeft een mailtje van de ICT-coördinater van school mij over de streep getrokken. Over dat mailtje zal ik in mijn eerst volgende post meer vertellen. Ja, we houden het wel spannend.

Geboren en getogen in Nijmegen. Daar ben ik ook na mijn twee-talig VWO diploma begonnen aan de PABO. Na mijn diploma gehaald te hebben ben ik aangenomen op basisschool 't Startblok in Cuijk.
2 comments
  1. Correspondent #2. Dat Minitrue.nl gaat nog eens groot worden hoor!

  2. Wat leuk, Koen! toevallig heb ik me afgelopen week een keer afgevraagd hoe het jou nu zou vergaan als meester in Cuuk, en dan krijg ik zomaar antwoord! Ik ben echt benieuwd naar jouw verdere ervaringen!
    Groetjes (ook van Jana)
    Marie-Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *