Obama merchandise thuis? Hier inschrijven!

Ik kan, voor degenen die willen, Obama dingen bestellen bij het vrijwilligerskantoor. Ik heb even een klein lijstje gemaakt van wat ze zoal op voorraad hebben. Het zijn geen fancy dingen en niet alles uit de online store hebben ze zomaar.

De rally signs kosten 2 dollar, de buttons zijn 3 dollar (2 voor 5), en de bumper stickers ook 3 dollar (2 voor 5). Ze hebben ook t-shirts, weet niet precies welke dus heb er ook geen plaatje van. Die zijn trouwens rond de 20 dollar. Ook als je dingen uit de online store wil hebben kan ik ze bestellen, maar er schijnt nogal een lange wachttijd te zijn.

Dus laat me maar weten wat je wilt hebben, hieronder in een reactie of in een mailtje!

Update van Jeroen: Dan zorgen wij ervoor dat ’t allemaal in een grote doos met de post richting Nijmegen/’s-Hertogenbosch/Utrecht komt. Afrekenen bij het afhalen.

15 comments
 1. I would like a sticker

  en wat blijft er voor jou over?

  groet

 2. Ik bestel graag van alles één én een mooi t-shirt!

 3. Hi lieve Joline,

  Wat een super leuke verhalen en geweldige fotos. Ben helemaal jaloers op je en gun je al dit leuks van harte. Je huisje ziet er typisch amerikaans uit, tot en met de doorknobs aan toe en ook het kantoor kan zo uit de films komen.

  Ik wil graag 1 button, 1 sign, 1 poster en een sticker (hoezo fan).

  Enjoy enjoy, gisteren hebben we hier ons wekelijks dinner bij mij gehouden, was erg gezellig al werden jullie natuurlijk wel gemist. We zijn al plannen aan het maken voor een alternatief election breakfast, een alternatieve studytrip en een USA trip met de boston 10. Ze staan nog in de kinderschoenen maar…altijd leuk!

  LIefs! Sas x

 4. Woooh!!
  Zeker gunstig nu met die dollarkoers. 🙂
  Doe mij maar een stickertje, vind ik wel leuk..
  Wacht, ik kom hem zelf wel ophalen 🙂

 5. ola,

  doet u maar een oboma/ biden t-shirt in L. + 2 leuke posters 🙂

 6. Wat supergoed! Ik vroeg me gisteren al toevallig af hoe ik aan een officiële Obama-shirt kan komen vanuit NL… Leuk dat ik het nu toevallig hier tegenkom… 🙂
  Zou je voor mij een “Obama ’08 Navy T-shirt” kunnen bestellen? (maat large)
  Alvast erg bedankt! 🙂

 7. Ik wil een sticker + rally sign.
  T-shirt heb ik al > cups ook 🙂

 8. Hallo Joline,
  ik ben hier om je moeder te feliciteren en om het nieuws vanuit Chicago te horen. Ik hoor dat je het goed naar je zin hebt, maar we zullen blij zijn dat je weer terug thuis bent, want zo’n heel veilig land is het ook weer niet. We houden de verkiezingen bij op de tv, want het is nog spannend.
  Heel veel groeten, ook van opa,
  oma Suijkerbuijk

 9. Hey Joline,

  Gaaf dat je dit voor ons wilt doen zeg! Doe mij maar 1 sign en 1 sticker!

  Ik hoop dat je het nog heel erg naar je zin hebt!!!!

  xxx Mindy

 10. Ha Joline,

  Kun je twee buttons en twee stickers naar Den Bosch laten sturen? Bedankt alvast en veel plezier daar.
  groeten,
  Antoon van Rosmalen

 11. Hallo!
  Ik zie net deze post over Obama merchandise. Ik zal waarschijnlijk net te laat zijn, maar indien het nog mogelijk is, zou ik twee buttons en twee rally signs kunnen bestellen? Ook als het allemaal al verstuurd is, en er blijkt nog iets over te zijn, dan hoor ik het graag! bvd

 12. Haai Maurits,
  Je bestelling wordt nog meegenomen, maar je e-mailadres klopt niet. Kun je even via de contactpagina contact met me opnemen?

 13. Op verzoek van mijn Leeuwarder buurvrouw stad en land afgezocht in Las Vegas op zoek naar een Obama bumper sticker. Weer terug in dit koude kikkerlandje heb ik haar helaas moeten teleurstellen. Kunnen jullie haar nog blij maken?

 14. Ik zou graag een obama shirt willen maat xxxl / de grootste maat verkrijgbaar.

 15. Hallo, ik zou graag 2 stickers willen bestellen, kan dat nog?
  Met vriendelijke groet, monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *