Ik ga Europa in!

Foto: Antennae
Het Europees Parlement in Brussel

En dan bedoel ik niet alleen volgende week donderdag met NEC, maar ook mijn eigen persoontje. Ik ga namelijk aan het eind van het jaar aan de slag als internetredacteur voor GroenLinks in het Europees Parlement in Brussel. Onze collega daar stopt er namelijk mee en aangezien we al in juni 2009 verkiezingen hebben leek het de Eurofractie verstanding om iemand met (bewezen) ervaring binnen GroenLinks aan te trekken.

De functie loopt in ieder geval tot aan de verkiezingen van het Europees Parlement, het is natuurlijk afhankelijk van de verkiezingsuitslag of de functie blijft bestaan. Ik heb er in ieder geval veel zin om om samen met mijn collega’s in Brussel en in Utrecht aan de slag te gaan in een vernieuwende internetcampagne voor GroenLinks. Laat die verkiezingen maar komen! (Uiteraard lees je alle Euroroddels het eerst op Minitrue.nl 😉 )

5 comments
 1. Hey Jeroen,

  Gefeliciteerd, klinkt goed! Word dat elke dag commuten?

 2. Hey Jeroen,

  Gefeliciteerd! Jammer alleen voor het webteam van utrecht.
  Maar ja, je bent niet echt weg natuurlijk 😉

  Groeten,
  Paul

 3. Gefeliciteerd! Lijkt me een leuke uitdaging.

 4. Gefeliciteerd Jeroen! Mooie uitdaging!

 5. Tof, Congrats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *