Schaarbeek, parkeert u even mee?

autovoordeurNadat dezelfde auto voor de tweede dag op rij de ingang van onze fietsenstalling blokkeerde, besloot ik om toch maar even te bellen met de politie Brussel-Noord, waar onze gezellige gemeente Schaarbeek onder valt. De reactie van de politie-agent aan de andere kant van de lijn wil ik u niet onthouden.

Ja meneer, in Holland doen ze dat misschien wel, maar hier slepen we geen auto weg die de ingang van een fietsgarage blokkeert. Ja, we komen wel langs als een auto de ingang van een garage voor auto’s blokkeert, of een zebrapad. Misschien komen we zo wel nog langs op een proces verbaal op te maken. Maar voor zoiets kleins als de ingang van een fietsgarage komen we niet lange hoor. Daag.

De huiskamervraag voor de Brusselse lezers: Heeft u ooit wel eens in Brussel een auto bekeurd zien worden voor fout parkeren?

1 comment
  1. Neen nooit! Al moet ik zeggen: In Kuregem stond er een keer een aanhangwagen geparkeerd en politiezone-Zuid heeft is dan toch wel afgekomen en heeft dat genoteerd, maar voor de rest heb ik al meer Politiecombies op fietspaden gezien dan wat anders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *