Steeds meer onderzoek naar weblogs

Bas en ik zijn niet de enigen die zich (in Nederland) met weblogs bezighouden. Via Marketingfacts kwam ik uit bij de scriptie van Elmine Wijnia: Een goed gesprek onder miljoenen ogen: het weblog als knooppunt voor on line interactie.
Ik ben benieuwd wat ik er aan ga hebben. Ondertussen ligt GeenStijl er weer uit, ik moet mijn aandacht maar even op een ander weblog richten.

5 comments
 1. Inderdaad, kwam hem ook net tegen. Ik kan haar scriptie wel aardig gebruiken en gelukkig doet je weinig in de richting van de journalistiek en wel wat in de richting van de gemeenschappen. (Waar ik mijn voordeel mee kan doen natuurlijk!). Daarbij kom ik naast deze ook steeds meer stukken over weblogs tegen, ik word er een beetje moedeloos van … het is zoooo veel informatie! Gelukkig ligt mijn framework al voor een groot gedeelte!

  Btw, wat moet jij met Geenstijl? Politiek in Nederland :P…

  good luck

 2. Hoi Bas en Jeroen,

  De wereld is klein (maar gelukkig groter dan je denkt). Via Elmine kwam ik hier bij jullie terecht en omdat we een lijstje aan het bouwen zijn van webloggers die in het onderwijs actief zijn en ook van studentwebloggers, staan jullie inmiddels op de lijst: http://www.gosoftonline.com/wakkawiki/wakka.php?wakka=weblog (tenzij je dat niet wilt, verwijderen kun je ook zelf)

 3. onderzoek naar weblogs… het moet niet gekker worden :p

 4. Hoi Jeroen,

  Als het goed is krijg je, of heb je al gekregen, een uitnodiging voor de komende BlogWalk in november. Een goede gelegenheid om allerlei onderzoekers rondom weblogs te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *