BlogWalk: Wetenschappelijk interessant doen over weblogs

Bas is met dit soort berichtjes altijd sneller. Maar goed.
We zijn helemaal niet alleen in de wetenschappelijke blogosphere! Onlangs werd ik door gemaild door Ton Zijlstra en Sebastian Fiedler met de uitnodiging of ik naar het plaatsje Umeå in Zweden (kaartje) wilde komen voor BlogWalk 5.0, een informele samenkomst van webloggende wetenschappers wetenschappelijke webloggers.

Idea: BlogWalk is a series of face-to-face meetings aimed to bring together weblog researchers and practitioners for in-depth conversations about their work, possible trends, and visions. The format we strive for is an intellectual Salon where minds can meet and inspire each other in direct conversation.

Ik hoop dat ik hierdoor veel nieuwe ideeën krijg om mijn scriptie wetenschappelijk relevant te maken. De voorafgaande lezing door Howard Rheingold is extra mooi meegenomen.
Op woensdag 10 november reizen Bas en ik af naar Umeå. We houden jullie op de hoogte van onze belevenissen in het hoge Noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *