Weblog wordt overgenomen (tijdelijk)

Zo, nu Jeroen een weekje afwezig moet de boel hier wel levendig gehouden worden, en daar is Joline dan dus voor aangenomen. Ik ben degene die Bas en Jeroen maandag op een absurd vroeg tijdstip naar Rotterdam heeft gebracht, helaas niet vroeg genoeg. Wij zagen vanuit de gezellige restauratie het vliegtuig wegvliegen, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Daarna heb ik de totaal ontredderde jongetjes liefdevol opgenomen in ons stulpje in het pittoreske Oirschot. Vandaaruit zijn ze vanmorgen begonnen aan de grote reis. Als alles gaat volgens plan zitten ze nu hoog in de lucht en dus eindelijk onderweg… (wordt vast vervolgd!)

4 comments
  1. Je kunt geleijk merken dat er een andere redactie zit. Wat een frisse journalistiek, beduidend beter dus…

  2. * Klap klap klap klap *

  3. danku danku *buiging* 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *