Gymles in Tiel

Als je voor je studie een project uitvoert voor een humanitaire organisatie, moet je natuurlijk ook je best doen om de organisatie beter bekend te maken. Zo waren wij vandaag uitgenodigd in Tiel, op het Lingecollege. We mochten daar voor de stichting Right To Play een aantal gast(gym)lessen komen geven. Een van de eerste dingen die ik mij afvroeg was “Waren wij ook zo op die leeftijd???”.
Er waren drukke kinderen, er waren geïnteresseerde kinderen, er waren vervelende kinderen, er waren lieve kinderen (“juffrouw, mag ik naar de w.c.?”), er waren stoerdere kinderen, er waren kinderen die goed in gym zijn en er waren kinderen die niet zo goed zijn in gym. Wat ze dan ook waren, we hebben ze gelukkig bij kunnen brengen dat niet alle kinderen in de wereld de kans krijgen om te sporten en spelen, en dat was dan ook precies de bedoeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *