Claudia de Breij gastlogt op Retecool

3FM-dj Claudia de Breij gaat gastloggen op Retecool, volgens het weblog zelf. Tijdens de actie eten Claudia de Breij, Giel Beelen en Wouter van der Goes een week lang niks, terwijl ze in een glazen huis zitten op het Utrechtse Neude. Ondertussen probeert 3FM onder het motto Serious Request zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Darfur.
Update: Op 22 en 23 december zal ik de hele dag bij 3FM achter de telefoon zitten om binnenkomende donaties te noteren. Ik heb 3FM al gemaild met de opmerking of ze niet een mooi reclamebannertje konden maken dat iedereen op zijn eigen site kan zetten, helaas na een eerste reactie niks meer gehoord. Dan knutsel ik zelf maar een plaatje.

9 comments
 1. Die druppel lijkt wel erg op de druppel die ze gebruiken bij retecool Jeroen …

  http://retecool.com/comments.php?id=5183_0_1_0_C

 2. Ik had ‘m eerder dan Retecool. En ’t is gewoon een kopietje van de 3FM-site hoor.

 3. Zeg dat dan ; )

  ow. ps. je ‘Onthouden?’ onthoudt niet …

 4. je bent aardig bezig met reageren op retecool trouwens. : P

 5. Ja verdorie, een beetje mijn war-of-the-worlds-mp3 afkraken…

 6. Claudia is een vieze feministe!

 7. Zijn de gastloggen van Claudia nog ergens op Retecool aanwezig? Ik wil er een link naartoe zetten op mijn Claudia forum 😀

 8. Ik zou zeggen, probeer de archief/zoekfunctie op Retecool eens.

 9. goed zo, allemaal voor het goede doel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *