Tjongejongejongejonge

Wie is er niet groot geworden met Rembo & Rembo? Elke zondagochtend bij de VPRO, nog voordat Irene en Carlo geboren zijn. Rembo & Rembo zijn de uitvinders van de term “humor om te lachen”.
De VPRO zendt nu elke avond om 19.00u Rembo & Rembo opnieuw uit. Ik was bang dat het me nu zou tegenvallen, maar ik kan jullie geruststellen: het is nog net zo grappig als vroeger. Nog beter nieuws is dat de vijfig beste sketches op dvd zijn uitgekomen.

Lang verwacht, nooit gedacht, maar daar is ie dan… VPRO’s ultieme Rembo & Rembo dvd!
Dit is niet zomaar een dvd maar een zogenaamde S-dvd, uitgerust met de shuffle-mode ‘Doe de Rembo-shuffle’. Voor het gebruik van dit idee wordt nu al wereldwijd verwezen naar Rembo & Rembo.
Techniek: 120 minuten High Speed, Dobbel-High Kwallitie en volgens de laatste technieken tegendraads gefrituurd in digitaal gestuurde SpareribsOven. En Piep Jan Knor heeft alles in de gaten gehouden, dus dat zit wel goed!

Deze dvd bevat 50 top-sketches zoals De Laserschetenskatch, Rudy und Rudy, Strippokeravondje, De eerste Fietsrijles, The Garlic Brothers, Mag Dat? en vele, vele, vele, vele, vele, vele, vele andere hoogtepunten! Extra: Foto Garderobe en 1 megabonustrack van een nog nooit eerder vertoonde humor-estafette-show D’rop of d’ronder! Deze Shuffle-dvd mag je niet missen! Humor om te lachen! Omdat je het waard bent! Hoe-vaak-moet-ik-dat-nog-zeggen?
Let op: Deze dvd is niet speciaal geschikt voor mensen met diarree!
Bron: VPRO Winkel

2 comments
  1. die gasten waren wel supergoed, weet ik mij nog te herinneren

  2. volgens mij is dat van Koot en Bie hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *