Is er leven na m’n scriptie?

Het duurt nog even voordat mijn scriptie klaar is, 22 juni is de uiterste inleverdatum. Toch wil ik alvast verder kijken naar de tijd die daarna komt. Ik zit namelijk te denken om, als ik niet meteen werk aangeboden krijg, een paar maanden naar het buitenland te gaan. Mijn voorkeur ligt bij de VS of Oost-Europa, het liefst betaald, maar vrijwillig is ook geen probleem. Het liefst natuurlijk werk dat te maken heeft met mijn vakgebied, maar zelfs dat hoeft niet persΓ©. Heeft iemand ervaring of gewoon een leuk idee?

10 comments
 1. ..ik heb geen idee maar wel precies hetzelfde plan!

  (helpt niet he? ;-))

 2. Samen gaan lijkt mee ook leuk πŸ™‚

 3. Dat kan niet Bas. Jeroen is NEC fan…

 4. Geniaal! Ik wist trouwens niet dat jij zo’n voetbalfanaat was!
  Daarbij moet ik wel opmerken dat we het inderdaad wel over NEC hebben. : )

 5. Note to self: Bas bannen…

 6. ik ook Bas, ik ook.Ik weet alleen nu niet meer tussen wie. πŸ˜‰

 7. Denk niet dat jeroen uberhaupt interesse heeft in iemand die de titel niet van haar naam kon onderscheiden…

 8. Ik schrijf zouden ook wel eens met een ‘s’. ; )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *