Retecool: Wilders is domme drol

Gisteravond de opening van het Journaal van acht uur, vandaag een posting op GeenStijl.nl en Retecool. Het verkiezingsplan van Geert Wilders is on- en offline groot nieuws. Van GeenStijl.nl was een reactie te verwachten, maar ook Je_suis_Pie schreef een post op Retecool en nam daarmee stelling tegen de grootse plannen van Geert.

Hoe je het ook bekijkt, en of je er nu voor of tegen bent: het domste, en dan ook echt het allerdomste wat je kan doen, is denken dat je je aan de globalisering kan onttrekken, en je landje (dat nog niet 1% van het wereldoppervlak omvat) af kan scheiden van de rest van de wereld. En laat dat nu nèt zijn wat Geert Wilders van plan is. Wilders verpakt zijn race naar de afgrond zelfs in termen als “De Gouden Eeuw” en “Onafhankelijkheidsverklaring”. Geert, je bent een domme, domme drol!
Bron: Retecool – Afhankelijkheidsverklaring

De discussie die volgde op dat bericht is zeer de moeite waard om te lezen. Het Lagerhuis (dat van de tv) kan jaloers zijn. Pie neemt met dit bericht duidelijk stelling tegen de rechtse opvattingen van GeenStijl.nl. Zouden Reet en zijn andere redactieleden hetzelfde standpunt innemen?

1 comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *