Ik verhuis naar Duitsland, wie gaat er mee?

Helaas, ik heb de hoop verloren in de Nederlandse bevolking. Blijkbaar is men niet in staat om onderwerpen te scheiden en alléén te stemmen over de Europese grondwet. Daarom heb ik besloten om binnenkort naar Duitsland te verhuizen. Wie gaat er mee?
Iedereen die nu nog opmerkt dat de Nederlanders nooit iets is gevraagd over de Euro of over de uitbreiding van de EU heeft de afgelopen jaren onder een steen geleefd, we hebben immers regelmatig verkiezingen gehad voor de Tweede Kamer en het Europees Parlement.

5 comments
 1. Al duurt het misschien wat langer. En verhuizen naar Duitsland is wat mij betreft niet nodig. Ik woon er al 😉

 2. Hey, kom naar België! Wij aanvaarden de grondwet zonder enig probleem.

  En jij krijgt er nog een pakket andere voordelen mee: beter bier, lekkere frieten, een beetje ruzie tussen Vlamingen en Walen,terug een paarse coalitie op federaal (België) niveau en christen-democraten op Vlaams niveau, een hoopje racisten van het Vkaals Belang,…

  Dus… emigreren, Jeroen.

 3. Vooral het probleemoplossend vermogen rondom BHV vond ik erg goed: gewoon uitstellen!

 4. Haha!

  In elk geval: Duitsland is ook niet zoveel beter, hoor. Ben een jaartje op Erasmus geweest in Oost-Duitsland (Jena, om precies te zijn) en daar zagen ze nog liever het communisme terugkomen dan méér Europa

 5. Wo ist mein fahrrad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *