Verslag van de vierdaagsepret

Eén week per jaar gaat Nijmegen helemaal los. Er komen dan in een week meer dan een miljoen mensen naar de stad om óf de vierdaagse te lopen óf om de vierdaagsefeesten mee te maken. De vierdaase krijgt meestal wel iets van aandacht in de traditionele media, maar de enorme feesten er omheen worden snel vergeten. Vandaar op dit weblog een fotoverslag van de vierdaagse zelf van mijn moeder Lenie en van mij en Joline van de vierdaagsefeesten, die trouwens meer dan een week duren. Dan kan ik meteen de Flickr-integratie van mijn weblogs laten zien.

Vierdaagsefeesten

Flickr Tag Error: Bad call to display set '588896'

Lenie loopt de vierdaagse

Flickr Tag Error: Bad call to display set '607775'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *