Talpa sluit FFV Retecool, nieuwe ontwikkelingen

De opdracht van Talpa aan Retecool om de Foto Fuck Vrijdag van 1 juli offline te halen, begint zo langzaamerhand op een soap te lijken. Door het artikeltje in de (digitale) Telegraaf hebben inmiddels veel meer mensen de FFV gezien dan was gebeurd zonder brief van Talpa.
De Gaykrant krijgt klachen en Hyped meldt dat Talpa nieuwe programmaconcepten uit de FFV heeft gehaald. Enkele nieuwe ontwikkelingen:

 • Bij de Gaykrant regende het klachten vanwege het noemen van homoseksualiteit samen met terrorisme, pornografie, incest, en de holocaust als zaken die Talpa niet waardeert. Jammer alleen dat de Gaykrant het concept van de FFV nog niet helemaal snapt. Inmiddels heeft Retecool een nieuw mailtje van Talpa ontvangen waarin ze toegeven dat de opsomming ongelukkig was.

  Waar wij problemen mee hebben is de stereotype wijze waarop de homoseksualiteit van enkele van onze presentatoren in de uitingen op uw website wordt neergezet. Deze gaat naar onze mening een grens te ver. Daarom kwam het woord ‘homoseksualiteit’ in de genoemde opsomming voor.
  Bron: Mail van Talpa aan Retecool

  Nu is het alleen jammer dat deze mail ook weer aan alle kanten: Een grens te ver?

 • Hyped meldt dat volgens insiders Talpa ideeën voor programmaconcepten uit de fotofucks heeft gehaald:

  Zojuist krijgen we via email door van een Talpa insider dat er minimaal drie nieuwe ideeen zijn bedacht op basis van de fotofucks op retecool.com. Zo zou het hoofd programmaontwikkeling naar aanleiding van de fotofuck op het idee gekomen zijn om Wim T. Schipper weer naar de tv te halen, en wordt er verder nagedacht over het idee om uitgerangeerde TV sterren te laten strijden om een klus als presentator.
  Bron: Hyped – Talpa: fotofuck heeft tot nieuwe concepten geleid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *