Workshop over online campagnevoeren op festival De Linkse Lente

Vrijdag, zaterdag en zondag organiseert GroenLinks op de universiteitscampus in Nijmegen het festival De Linkse Lente. Drie dagen lang zijn er debatten, workshops en andere evenementen. Zo kun je onder andere proberen om met een SUV (zo’n grote asobak) in te parkeren.
Ook geef ik samen met de webmasters van het Landelijk Bureau een workshop over online campagnevoeren. Uiteraard bespreek ik hoe (lokale) politici aan de slag kunnen gaan met weblogs. De workshop is vrij toegankelijk, duurt een uur en wordt gegeven om 12.00u en 13.30u in zaal 00 03 in het gebouw aan de Thomas van Aquinostraat 1.
De Powerpointpresentatie staat online als PDF-bestand (1,45MB).

3 comments
  1. En dat is twee uit Den Haag die het gemist hebben. Tips altijd welkom. Misschien kun je Femke ook een handje helpen (volg de link…)

  2. In dat verband ben ik erg benieuwd wat je van http://www.linkselente.nl vindt. En jammer dat ik dit niet eerder heb gelezen, dan had ik een andere keuze gemaakt…

  3. Op de GL-mailinglist werd het al even aangesneden. Ik vind het erg jammer dat de site in Flash gemaakt is, dat verlaagt de leesbaarheid (vooral voor slechtzienden) en dat er geen mogelijkheid is voor échte interactie.
    GroenLinks heeft hier duidelijk steken laten vallen.

    Ik denk trouwens dat de presentatie voor jou als (ervaren) weblogger iets te simpel was geweest. Maar als je wilt kan ik wel een keer langskomen om een uitgebreidere uitleg te geven van mijn ideeën (en tips) over weblogs en politiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *