Voorbereidingen

Ongeveer een jaar geleden is het idee ontstaan om voor een paar maanden naar de Verenigde Staten te gaan, het maakte niet uit hoe of wat. Net terug uit Boston leek het me geweldig om weer een tijdje in dat land te gaan vertoeven. Na verschillende opties afgeschreven te hebben (o.a. stage bij een bedrijf, werken, studeren) heb ik eindelijk gevonden wat ik wil: campagne voeren. Tel daarbij op dat de historische campagnestrijd tussen Clinton, Obama en McCain zich aan het voltrekken was, en een plan kan zomaar waarheid worden.

Ondertussen zijn de tickets geboekt (5 september – 27 november) en staat het dus vast dat ik voor twee maanden naar Chicago vertrek. Ik ga hier proberen regelmatig te berichten over de voorbereidingen, over de hindernissen, over het feit dat het best eng is in je eentje zoiets te gaan doen, en natuurlijk vanaf 5 september over mijn belevenissen vanuit de Verenigde Staten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *