Green Summer University: Op weg naar Frankfurt aan de Oder

In alle vroegte vertrek ik vandaag met de trein voor een weekend naar Frankfurt aan de Oder (D) en S?ubice (PL). Daar organiseert de Groene fractie in het Europees Parlement samen met de Europese Groene Partij (EGP) en diverse landelijke Groene partijen de Green Summer University.

Een weekend vol workshops over diverse (Europese, Groene of andere) onderwerpen in de Europa-Universität Viadrina, maar de ervaring van eerder EGP councils leert dat de wandelgangen minstens zo interssant zijn. Doel van mijn deelname aan de Summer University is natuurlijk het promoten van TheGreensAreUnited.

Vijfhonderd versgeprinte flyers zitten al in de koffer, de broodjes zijn gesmeerd, filmpjes staan op de laptop. Volgens de laatste weerverwachtingen wordt het in Frankfurt net zo’n mooi weekend als in Nederland.

Update (17.36u): Ben veilig aangekomen in Frankfurt (Oder) na een treinsightseeing door Berlijn. Ingecheckt in het hotel en nu geregistreerd voor de GSU. Heb nu al een hekel aan de Duitse toetsenborden.

Update (23.59u): Terug in het hotel met tijd om wat foto’s te uploaden van de treinsightseeing door Berlijn.

Flickr Tag Error: Call to display photo '2807200728' failed.

Meer foto’s in de Flickr-set GSU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *