Plannen zijn gemaakt, het inpakken kan beginnen!

Nú nog maar 3 dagen en 22:49 uur voordat ik in het vliegtuig stap om samen met Joline te genieten van onze (welverdiende, dacht ik zo) vakantie. Uiteraard proberen we iedereen via Minitrue.nl op de hoogte te houden van onze roadtrip door de USA.

De route is al gepland: dwars door Amerika van Chicago naar New Orleans. Op de kaart in de header zie je de geplande route. Uiteraard volledig van af te wijken als we daar zin in hebben, als we maar het vliegtuig halen in New Orleans op 27 november.

8 comments
 1. Veel plezier gewenst en feest-ze met Obama volgende week! 😉

 2. [quote comment=”34768″]Veel plezier gewenst en feest-ze met Obama volgende week! ;-)[/quote]
  Dank u! De kaartjes voor zijn victoryparty worden geregeld as-we-speak. Of loop ik nou teveel op de zaken vooruit?

 3. het is nog niet zeker he, maar we staan op de lijst!
  En ohja, hij moet ook nog winnen (kleinigheidje…)

 4. Nu alleen nog even uitrekenen hoeveel liter er in een gallon gaan… Maar moet jij trouwens eigenlijk niet druk aan het werk zijn?

 5. Ik stel dan wel voor dat alles wat je ‘verdient’ op een gallon in de partijkas voor de europese verkiezingen strort ( ook in je eigen belang!!)

  groet
  Hans

 6. en nu met foto???

 7. [quote comment=”34774″]en nu met foto???[/quote]
  Yo, die gravatar werkt op basis van je e-mailadres. Je kunt ook allebei je adressen koppelen aan dezelfde gravatar-account.

  We zien wel wat we overhouden van ons budget ná de vakantie. Maar met die dalende eurokeurs zal dat wel niet te veel zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *